Binnenkort lanceer ik mijn pre-launch training ‘Raak je doelgroep’. Het gaat om een eendaagse training op locatie (pitboeltheater Sittard). En het wordt leuk! Een dag met gelijkgestemden vol inspiratie, informatie, kennisdelen en creatie.

Met de primaire focus op hoe je een (nog) hogere klantwaarde realiseert want dan praten mensen over je, keren klanten terug en komen nieuwe klanten naar je toe. Een volledige dag om hier mee aan de slag te gaan, zonder je op te zadelen met allerlei marketingtechnieken, funnelconstructies, social media must do’s of andere info die je zelf ook online kunt vinden. Je doelgroep weten te raken is de basis. Jij gaat leren hoe.

‘Samen doen’ staat deze dag centraal. Samen vooral het ‘Hoe’ ontdekken zodat je jouw klanten (nog) beter kunt bereiken, nog beter kunt laten vertrouwen op jouw kennis en kunde en nog beter kunt helpen.

Met deze 3 vragen wil ik helder krijgen of de inhoud die ik voor ogen heb aansluit met wat ondernemers (zzp en mkb, jij dus) zoeken voor het realiseren van meer klanten en terugkerende klanten. Vandaar deze korte enquete vóór de lancering.

Wil jij me helpen door het beantwoorden van onderstaande 3 vragen(anoniem)?