Ben jij verantwoordelijk voor de social media content binnen het bedrijf of de bevlogen ondernemer die zijn bedrijf naar een next level wil brengen? En weet dat meer bereik en zichtbaarheid via online media noodzakelijk is om te kunnen (door) groeien? Alleen nog niet goed weet HOE dit te realiseren?

Dan kunnen wij jou garanderen dat je jouw online marketingaanpak gaat opschalen met ons trainingsaanbod. En het houdt niet op bij de trainingsdag(en) zelf. Een paar weken nadat je een training bij ons hebt gevolgd, heb je nog een gratis coachgesprek waarin we samen bekijken waar je tegenaan loopt, wat al lekker gaat en waar nog kansen voor je liggen.

Ons advies, onze ondersteuning en trainingen zijn gericht op secretaresses, communicatiemedewerkers, zzp-ers en mkb-ers die zich willen bekwamen in online marketing. Je weet dat je meer mensen kunt bereiken met storytelling. Maar je weet nog niet hoe je dit moet aanpakken. Je weet dat je geregeld zichtbaar moet zijn op social media. Maar je vraagt je af wat treffende acties hiervoor zijn. Je plaatst zo en dan content, maar weet niet of deze wel waardevol is voor de doelgroep. Onze expertise is gericht op medewerkers en ondernemers die er aan toe zijn om hun bedrijf op te schalen via de mogelijkheden van online marketing.

Meer weten?

Check ons trainingsaanbod. Zit er niet direct iets voor je tussen, laat het ons weten. Dan bekijken we samen welke tools waardevol zijn voor jouw bedrijf.

>> Naar het trainingsaanbod