€ GRATIS

Adviesgesprek / vrijblijvend

Op basis van de doelen, ambitie en online marketing- en communicatiesupport denk ik graag met je mee hoe deze te realiseren. Met als focus het behalen van (nog) meer succes met je online klantcommunicatie. Dit advies is gratis en vrijblijvend. Koffietje?

HOE HET WERKT

Website go live pakket

Een sterke basis

Tijd voor een nieuwe website. Van idee tot ontwerp. Van menustructuur tot effectieve plugins. Een solide fundering om mee van start te gaan. Van ontwikkeling tot aan straffe content.

 

HOE HET WERKT

€ 495 per levering
€ 125 per maand

Website hands on pakket

Continuïteit en conversie

Steeds actuele content verhoogt de kans op conversie. Met andere woorden. Wil je dat bezoekers terugkeren op je site. Of beter nog, actie nemen voor bijvoorbeeld een afspraak na het doornemen van jouw site? Dan is de website geregeld voorzien van nieuwe content een must.

HOE HET WERKT

Social media beheer

Pak je podium!

Geen tijd om geregeld een update te plaatsen op social media? Of gewoonweg geen ambitie om steeds op nieuwe berichtjes te moeten kauwen? Investeer in het beheer van jouw ideale social media kanalen en houd zelf tijd over. En laat je verrassen door de verschillende invalshoeken waarop je jouw activiteiten kunt profileren. Vanaf 8 updates per maand.

HOE HET WERKT

Vanaf € 99 per maand