Bianca, jij hebt me gemotiveerd en in de actiestand gekregen om meer met klantcommunicatie te gaan doen. Niet alleen voor het bereiken van nieuwe klanten, maar juist ook voor het weer connecten met bestaande klanten, waar ook weer leuke dingen uit zijn ontstaan. Ik merk dat ik er plezier in heb gekregen om ermee aan de slag te gaan op een manier die voor mij het beste werkt. Fijn dat je de waarde van klantbeleving zo benadrukt, want ik ervaar dat dit juist is waar het om gaat in mijn business. Dat klanten vertrouwen in me krijgen en geloven dat ik ze echt kan helpen, dat ik een duurzame oplossing voor ze heb. Ik ervaar hier nu de voordelen al van.
Dankjewel voor je inspiratie en enthousiasme!

Harold Nijessen - Founder Nijessen Project & Interieur

Ik heb Bianca leren kennen via haar tijdelijk job bij Sevagram. Doordat Bianca onder andere de verhalen van de medewerkers en vrijwilligers mocht schrijven die betrokken waren bij de watersnood in Valkenburg juli 2021 kwamen we in contact. Bianca kan hetgeen ze hoort ontzettend mooi verwoorden en als je het dan terug leest je ook echt het gevoel van kippenvel ervaart, alsof je erbij was. Daarnaast heeft Bianca van elk huis van Sevagram een vrijwilliger geïnterviewd en ook uit deze verhalen spreekt de warmte en de passie waarmee Bianca schrijft je meteen aan. Een vakvrouw met het hart op de juiste plek.

Fanny Cloodt - Crisisbeheersing en rampenbestrijding Veiligheidsregio Zuid-Limburg

Bij Sevagram heeft Bianca namens Avance Werving & Selectie op interimbasis advies en ondersteuning geboden voor onder meer een intern centralisatieproject en een organisatiebrede wervingscampagne voor nieuwe vrijwilligers. Ook heeft zij verhalen geschreven voor een speciaal watersnoodmagazine m.b.t. de ramp in Valkenburg. Vanuit de ervaringen van bewoners, medewerkers en vrijwilligers heeft zij hun ervaring mogen optekenen. Bianca heeft zich de materie, cultuur en werkstructuur bij Sevagram snel eigen gemaakt waardoor zij binnen no time optimaal inzetbaar was. Wij hebben Bianca leren kennen als een professionele, daadkrachtige en enthousiaste communicatiedeskundige die we met een gerust hart bij onze opdrachtgevers kunnen aanbevelen!

Maud Lucassen - Arbeidsbemiddelaar voor hoger opgeleiden en management bij Avance

Bianca heeft een kleine drie maanden deel uitgemaakt van het communicatieteam van Sevagram. Zij was vanaf dag één een van ons. Zo prettig om met een professional samen te werken die meteen de juiste dingen oppakt en zelfstandig aan de slag gaat. Bianca is zo’n professional. Fijn ook dat de tone of voice in haar redactionele werk zo aansluit bij waar Sevagram zelf voor staat. Bianca neemt je echt werk uit handen. Het was een vruchtbare én plezierige samenwerking, die na deze drie maanden zeker niet stopt. Dankjewel Bianca!

Mehlika Schopen - Manager marketing & communicatie Sevagram

Bianca werd mij aanbevolen door een kennis. Ik had een tekst creatie nodig voor mijn website en dit kreeg ik zelf niet voor elkaar.
In een heel fijn en persoonlijk gesprek ontdekte ik dat Bianca een ECHT mensenmens is en ze begreep wat ik bedoelde en wat ik nodig had. Van mijn onsamenhangende flarden die ik haar van de hak op de tak vertelde heeft Bianca een chronologisch verhaal geschreven. Wat is ze kei kei kei goed in schrijven en beschrijven.
Een verademing voor mij als mens met ADHD dat mijn verhaal er `gewoon` staat als een blok.

Mireille Paulissen - Regiocoördinator kenniscentrum Omgaan met pesten

Bianca, begrijpt wat goede content is. Ze heeft bij APG bewezen dat ze complexe juridische informatie feilloos kan vertalen naar heldere B1-webcontent en heeft zij een usabilityscan voor website ABP gedaan. Ook heeft zij kennis van CMS’en, SEO en Google Analytics. Persoonlijk is ze warm en sympathiek. De samenwerking rondom APG verliep altijd vlekkeloos, Bianca schakelde snel, leverde piekfijn werk en APG was zeer lovend over haar werk en haar houding.

Bram van Ee - Recruitmentadviseur Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties

Bianca is een topvrouw. Sterk en daadkrachtig in haar communicatie. Contentproductie is echt haar ding. Ze levert moeiteloos hele pagina’s content op. Het boek ‘Lul, ik hou van jou’ is daarvan het levende bewijs. Geweldig om te zien hoe ze de ene pagina na de andere pagina tekst op papier weet te zetten. Ook het vermarkten van haar boek, lijkt ze gewoon even te doen. Kortom, een marketing-communicatie professional naar mijn hart.

Nicole Vijgen - founder Redactiehuis

Ik heb Bianca bij APG leren kennen als iemand die zich nieuwe stof gauw eigen maakt & ze weet tevens goed en snel te passen in een bestaand team. Verder is ze erg sterk op de inhoud, beschikt ze over een gezonde dosis daadkracht en is ze heel prettig om mee samen te werken!

Yvonne Kamps - Marketing, change & consultancy bij APG

Bianca is een enthousiaste collega, die weet waar het bij het communicatievak om gaat en draait. Zij is zelfverzekerd, zakelijk, flexibel en loyaal.Daarbij staat zij altijd open voor nieuwe ontwikkelingen, is pro-actief en leergierig. Weet grenzen te stellen zowel voor zichzelf als bij haar opdrachtgever. Ik waardeer dat zij mij altijd ter wille is en onze organisatie de helpende hand biedt, mits zij hiervoor ruimte in haar drukke agenda heeft. Kortom, een geweldige collega, die ik erg waardeer.

Marion Schmitz - Manager marketing, communicatie en fondsenwerving Sevagram

Ik heb Bianca van Roshum leren kennen als een professionele, enthousiaste communicatiedeskundige. Zij heeft in een periode van een halfjaar op interimbasis ons team communicatie versterkt. Bianca stelde zich al bij het kennismakingsgesprek flexibel en klantgericht op. Ze was snel ingewerkt in de materie van ons waterschap Peel en Maasvallei. En ze voelde prima aan wanneer ze zelfstandig zaken op kon pakken en wanneer ze even af moest stemmen. Ze heeft voor het waterschap onder andere de website en intranetsite bijgehouden, digitale nieuwsbrieven verzorgd, de nieuwe huisstijl doorgevoerd en heel succesvol het eindejaarsuitstapje van het personeel verzorgd. Bianca legt snel contacten en stelt zich professioneel en collegiaal op”.

Claudia Sikes - Hendrickx - Hoofd communicatie Gemeente horst aan de maas

Bianca is een freelance PR dame met een professionele visie op digitale PR en communicatie. Zij heeft binnen Rubicon een belangrijke rol gespreeld in de ontwikkeling en implementatie van intranet. Bianca is autonoom en creatief met een positief kritische grondhouding.

Pim Steerneman - CEO Sevagram

Door de heldere en informele manier van communiceren maakt Bianca duidelijk wat er verwacht wordt tijdens projecten, zodat iedereen zich kan richten op zijn of haar taken. Gedurende de periode dat Bianca bij Rubicon jeugdzorg actief is heeft Forwart Design door de inzet van Bianca significante verbeteringen en uitbreidingen aangebracht aan het intranet en de website van Rubicon jeugdzorg. Daarnaast heeft ze ervoor gezorgd dat de communicatieve kant van een innovatieve webtool kundig ingericht werd, door gebruik te maken van ons CMS. Bianca maakte zich snel kundig met dat CMS en heeft absoluut inzicht in internet gerelateerde zaken. Omdat ze weet waarover ze praat zorgt dat voor een prettige en efficiënte samenwerking.

Peter Arts - Security engineer & IT Specialist

Bianca heeft bij Rubicon jeugdzorg de PR- en communicatie taken opgepakt en in no-time gezorgd voor “going concern” van het PR- en communicatie gebeuren. Daarnaast heeft zij enkele projecten geleid zoals de update van het intranet en de implementatie van een communicatie tool t.b.v. de cliëntenraad. Deze projecten heeft Bianca succesvol afgerond. Bianca is een echte zelfstarter, werkt snel in en zorgt voor duidelijkheid en structuur. Ontwikkelt gemakkelijk haar in- en extern netwerk, gaat vakkundig te werk, is alert en flexibel. Kortom, ik heb Bianca ervaren als een enthousiaste en kundige professional waarmee het fijn werken is.

Hugo de Loo - Senior buyer at Zuyderland

Bianca was een rots in de branding tijdens het project Website gemeente Maastricht. In korte tijd maakte ze zich eigen met ons CMS-systeem. Teksten werden goed en grondig door haar onder handen genomen en geplaatst op onze website. Gestructureerd werken is haar op het lijf geschreven. Ondanks alle druk, slaagde Bianca erin ons enorm uit de brand te helpen.

Renee Bekkers - Tekstschrijver

“” Ik leerde Bianca kennen tijdens de laatste rondes van het project rondom de nieuwe website van gemeente Maastricht. Ondanks de hoge druk binnen dit project en de nadere deadline, was zij in staat om alle prioriteiten op een rij te houden en het einddoel bleef in haar zicht. De samenwerking met Bianca was dan ook niet 1+1=2, maar 1+1=3. Samenwerken met Bianca staat dan ook gelijk aan duidelijkheid en structuur. Een erg prettige ervaring die ik graag nog eens overdoe.”

Erik Hendrikx - Consultant Digitale Dienstverlening at Aserio

Impressie organisaties die mij hun communicatie activiteiten hebben toevertrouwd (vanaf 2007):