In 5 stappen naar meer online zichtbaarheid

Startdatum: maandag 20 november 2023

Einddatum: vrijdag 24 november 2023

.

Direct aanmelden:

Aanmelden mini-cursus

‘Ik moet nu echt iets gaan doen want anders kan ik het wel vergeten. Ik moet nieuwe opdrachten krijgen, anders gaat het mis. Werkt dat social media echt wel? Als ik het doe, hoop ik wel dat het snel resultaat oplevert. Het zou mooi zijn als er na 3 posts wel iets gebeurt. En misschien nog even mijn homepage updaten. Moet ook nodig gebeuren. Waarom is het trouwens zo lastig om reviews van klanten te krijgen? Trouwens, ik bel ook liever, want online marketing en mailtjes sturen past gewoon niet bij mij. Dat gedoe met teksten verzinnen enzo, ik zie er tegenop en ben bang dat ik het niet kan, het niet snap, niet volhoud, het niet werkt voor mij. Maak ik me weer druk over wat anderen van mij vinden in wat ik deel op mijn website of in een socialbericht. Wil het graag heel goed doen en controle houden over het proces. Wat nu als ik een nare reactie krijg of als mensen denken; heb je hem weer met zijn berichten? Wat nu als ze vinden dat ik aan borstklopperij doe? Ik kan het niet alleen, heb iemand nodig die me achter m’n vodden aan zit. Een soort adviseur, iemand die me richting geeft, me helpt aan de juiste acties en woorden.

Hoe kan mezelf meer online exposen leuker worden zodat ik er niet steeds op vastloop? Ik zal er ten slotte toch iets mee moeten, vrees ik.’

Herkenbare hersenspinsels?

Meld je aan voor de gratis mini-cursus

In deze mini-cursus ga je ontdekken wat de meerwaarde is van online marketing. Bijvoorbeeld om je website meer onder de aandacht te brengen. En online beter zichtbaar te worden bijvoorbeeld via social media. Zonder dat het je geld kost! Alleen wat tijd, en een onderscheidende manier van communiceren. Want één ding is zeker: je kunt een fantastisch mooie website hebben, maar deze levert weinig op als je doelgroep deze niet kan vinden. Vergeet niet: een mooie, goede website levert weinig op als je doelgroep hem niet kan vinden. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je website floreert en jouw doelgroep zich aangesproken voelt door wat jij te vertellen hebt? Zodat ze meer willen weten over jou, gaan geloven dat jij hen kunt helpen, dat jij biedt waar zij naar verlangen. Juist: door ervoor te zorgen dat ze je leren kennen. Het gaat er namelijk in eerste instantie niet om wat jij kunt, maar om wie jou kent! Doe mee met deze gratis mini-cursus en ik leer je hoe je waardevolle stappen kunt zetten om meer jouw online podium te pakken. En daar de vruchten van te plukken.