Boek nu je match & grow adviesgesprek voor het consistent gaan raken en aanzetten van jouw doelgroep via online content en social marketing.

Je wilt waarschijnlijk een en ander veranderen en andere keuzes maken voor (het bereiken van) meer klanten of het creëren van (meer) terugkerende klanten, maar het komt er steeds maar niet van. Je blijft bezig met allerlei moetjes en taken die ervoor zorgen dat je niet toekomt aan het werken aan je bedrijf. Aan die waardevolle stappen zetten in je online acquisitie. Voor echte groei en verandering moet je andere keuzes gaan maken. Zal je deze vicieuze cirkel moeten doorbreken. Alleen dan kom je tot de kern en ga je impact maken bij je doelgroep. En deze zitten nu eenmaal heel veel online. Hiermee starten is nog niet zo moeilijk, maar er mee doorgaan is lastig (anders had je het al gedaan!;-)). Ik help je graag op weg naar meer inzichten en een kraakheldere aanpak waardoor je stappen gaat zetten die voor je werken. En nog belangrijker: voor je doelgroep die aan gaan staan voor jou!

Begeleiding
Je kunt kiezen voor een individuele coachsessie. Deze zet je al zeker aan tot heldere inzichten en eye-openers. Heb je meer behoefte aan begeleiding, dan kan dat natuurlijk ook en stellen we een plan van aanpak op. Stap voor stap begeleid ik je dan in het proces tot consistente en doelgerichte acquisitie online. Ga hierbij uit van ca. 3 sessies.

Werkwijze

We maken eerst even kennis met elkaar via een gratis kickstart kennismaking. Dit kan persoonlijk op een fysieke locatie of via een zoomsessie. Voelen we een klik, dan hebben we een match en kunnen we aan de slag. We maken een nulmeting van jouw klantbeleving. Dat is ons vertrekpunt. Vervolgens bekijken we samen wat de verbeterpunten zijn voor de korte (laaghangend fruit) en de lange(re) termijn. Deze voegen we samen in een actieplan met tijdslijn. Zodat je een concreet stappenplan hebt om mee aan de slag te gaan.

Dit doen we met de GROW methode. Een manier om snel inzichtelijk te krijgen waar je staat, wat je doelstellingen zijn, waar je naartoe wilt en hoe je daar gaat komen. Niet willekeurig, wel doelgericht en met een heldere focus. Aan mij de taak om jou hierin stapsgewijs te begeleiden.

>> PLAN JE GRATIS KICKSTART SESSIE

Jouw investering

  • Individuele sessie: € 97 (90 minuten)
  • 3 x sessie inclusief samenstellen plan van aanpak € 297
  • Follow up sessies: € 75 (60 minuten)

Opties

  • Fysiek op kantoor in Urmond
  • Via videocall (online)
  • Inclusief e-mailcoaching tussendoor

Sessie aanvragen

Aanvragen coachsessie