Jij weet welke boodschap en sfeer je wilt overbrengen. Samen bekijken we welke stem daarbij past. Energiek en aanmoedigend of juist warm en betrouwbaar. Ingetogen of liever uitbundig. Zakelijk of neutraal? Geen probleem, ik kruip in de huid van jouw doelgroep. Met alle plezier. Werk je met mij dan werk je met een kameleon. Moet het traag of liever in sneltreinvaart? Laat mij los en ik ga als een malle voor je. Voor mijn voice-overwerk geldt: jij roept, ik doe. Als het moet binnen 48 uur. Jouw voice-over standby? Omdat het kan. Ik word er blij van.

Ik heb een thuisstudio en maak daarnaast gebruik van een studio van eenKenomedia als het gaat om grotere producties.

Samen koffietje doen om te kijken of we matchen?

Stuur me dan een e-mailbericht of whats-app bericht en ik neem zo snel als me lukt contact op.