Minitraining In 5 stappen naar meer online zichtbaarheid
In deze mini-cursus ga je ontdekken wat de meerwaarde is van online marketing. Bijvoorbeeld om je website meer onder de aandacht te brengen. En online beter zichtbaar te worden bijvoorbeeld via social media. Zonder dat het je geld kost! Alleen wat tijd, en een onderscheidende manier van communiceren. Want één ding is zeker: je kunt een fantastisch mooie website hebben, maar deze levert weinig op als je doelgroep deze niet kan vinden. Vergeet niet: een mooie, goede website levert weinig op als je doelgroep hem niet kan vinden. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je website floreert en jouw doelgroep zich aangesproken voelt door wat jij te vertellen hebt? Zodat ze meer willen weten over jou, gaan geloven dat jij hen kunt helpen, dat jij biedt waar zij naar verlangen. Juist: door ervoor te zorgen dat ze je leren kennen. Het gaat er namelijk in eerste instantie niet om wat jij kunt, maar om wie jou kent! Doe mee met deze gratis mini-cursus en ik leer je hoe je waardevolle stappen kunt zetten om meer jouw online podium te pakken. En daar de vruchten van te plukken.

.

.

Checklist ‘5 Belangrijke schrijfregels voor converterende content’

Wat je schrijft, voor wie je het schrijft, met welke doelstelling je schrijft en voor welke kanalen je schrijft, zijn allemaal elementen die bepalen in welke mate je jouw doelgroep bereikt, boeit, weet te raken en met je verbindt. In dit e-book deel ik 5 schrijfregels die je helpen om je online content te optimaliseren. Voor meer traffic naar je website, voor meer conversie op je site en het allerbelangrijkste, voor meer engagement met je bezoekers.

Download deze waardevolle checklist voor meer bereik en engagement. Voor meer geboeide klanten, meer verbinding met jouw klanten, meer terugkerende klanten, meer nieuwe klanten! Dat gaat gemakkelijker dan je nu misschien denkt.

.