Goede teksten zijn én SEO-proof én leesbaar

Niet alleen SEO is een belangrijk onderdeel van het schrijven van een goede online tekst. Ook de bezoeker van jouw website zal een goede, leesbare tekst waarderen. Een sterke tekst draagt direct bij aan het achterliggende doel van jouw web content. Belangrijk is het dan ook om per pagina te bepalen wat het doel is. Met andere woorden: welke boodschap wil je tussen de regels door meegeven of welke vraag van je doelgroep beantwoord je hier?

Hogere Google positie

Voor de teksten die ik (her) schrijf houd ik daarom niet alleen rekening met wat Google prettig vindt om te lezen, maar ook met de mensen die jouw website bezoeken. Sterker nog: daar begint het anders sla je de plank volledig mis. Jouw doelgroep is primair in het schrijfproces. Het SEO-proof maken van een tekst betekent dat de content optimaliseert voor een hogere Google positie. Hoe belangrijk dit ook is voor meer bezoekers naar de site, dit mag absoluut niet ten koste gaan van de tekstkwaliteit of leesbaarheid.

Goede SEO-tekst

Ik sta voor kwaliteit en het opleveren van teksten die volledig aansluiten bij jouw doelgroep. Daarnaast ben ik op de hoogte van de actuele eisen voor een goede SEO-tekst. Zo kan ik mijn klanten blijven voorzien van een snelle SEO proof tekstproductie of – aanpassing. Kortom, het uitbesteden van jouw SEO-teksten zorgt voor verfijning van jouw content, met als resultaten een betere vindbaarheid in Google en meer bezoekers op je website.

Meer weten?

Ik denk graag met je mee over een strategie om de content van jouw website te optimaliseren en SEO proof te maken. Dit wordt geen ellenlang plan, no worries. Ik ben nogal van to the point maar alleen tactiekjes toepassen is willekeurig schieten en dan hopen dat je raak schiet. Een gedegen aanpak voor de korter en langere termijn biedt meer soelaas. Dus hebben we een klik en wil je met me aan de slag, dan maken we een helder stappenplan en ga ik voor je aan de slag. Zin in!.

Bel me, mail me en dan maken we een afspraak.